9/27/2014

Therme & Rituals Foaming Shower Gels


Een tijdje geleden ontving ik de Therme Skincare Ylang Ylang Foaming Shower Mousse en de Rituals Happy Buddha Organic Mandarin & Yuzu Foaming Shower Gel Sensation. Pfoeh, wat een namen. Ik heb ze gisteren en eergisteren beiden uitgetest.

Therme Skincare Ylang Ylang Foaming Shower Mousse: Deze shower mousse wordt beschreven als 'een zacht schuimende mousse met de sensuele en exotische ylang ylang en hibiscus bloemengeur.' De verpakking ziet er wel aardig uit. Wanneer je deze mousse aanbrengt op de huid en uitsmeert schuimt hij aardig. De geur is moeilijk thuis te brengen, ik vond de mousse wel heel erg lekker ruiken. Echt een parfumgeurtje: fris en bloemig.Rituals Happy Buddha Organic Mandarin & Yuzu Foaming Shower Gel Sensation: Op de achterkant van deze spuitbus staat een Oosters teken met daaronder geschreven 'Laughing Buddha: Bringer of happiness. Symbol of good luck and prosperity.' De verpakking is heel opvallend en oogt modern: knaloranje met een duidelijke beschrijving en het Rituals logo. Persoonlijk vind ik deze spuitbus mooier dan die van Therme, in plaats van hard plastic is deze Rituals gemaakt van glad metaal. Als je deze mousse aanbrengt hoef je maar een hoeveelheid ter grootte van een erwtje op je hand te spuiten, wanneer je dit uitsmeert verandert het namelijk in een grote hoeveelheid schuim. De geur is heel erg zoet, fruitig en exotisch.Oordeel: In vele opzichten vind ik de shower mousse van Rituals fijner. Je hoeft namelijk minder te gebruiken dan bij de mousse van Therme en de spuitbus is vele malen mooier. Het geurtje is ook lekker, begrijp me niet verkeerd, alleen ik ben toch niet echt iemand die van mierzoet houd. De mousse ruikt namelijk echt naar een heel zoet fruitsnoepje.
Daarom ben ik over de geur van de shower mousse van Therme meer te spreken: dit vind ik namelijk echt een perfecte geur. De verpakking van Therme is dus iets minder, maar het gaat natuurlijk om de inhoud. Daarom kan ik denk ik niet kiezen, het is fijn om deze shower mousses soms af te wisselen: ze zijn allebei heerlijk.


9 opmerkingen:

 1. Die mousse van Rituals lijkt me erg fijn!

  Liefs,
  Eva ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die van Rituals lijkt me heerlijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beide lijken me heerlijk in gebruik. Zoals je zelf zegt, afwisselen. Een luxe probleem om te kiezen tussen beiden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk artikel om te lezen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oehhh ik houd van Rituals! Heerlijke spulletjes hebben ze daar!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die foaming gels van Rituals zijn werkelijk heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ze lijken me allebei wel heel fijn eigenlijk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik houd van de Rituals foaming gels, want dat zijn de enige die ik heb uitgeprobeerd, haha! Toevallig ook die van de Etos, maar ik had een goddelijke geur, eigenlijk wel bij beide, maar die van Rituals heb ik net opgemaakt.. dat was echt mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen