10/18/2014

Affordable make-up

In deze make-up look laat ik jullie vijf van mijn favoriete make-upproducten zien die ik in mijn bezit heb! Ik kies meestal voor de wat goedkopere merken zoals Essence, Etos of HEMA. Die kunnen ook prima zijn. Alleen als ik echt zeker weet dat een duur product het proberen waard is schaf ik deze aan. Dat is het geval met mijn L'oreal Paris Accords Intenses lipstick. Hij was (vond ik) vrij prijzig en ik heb hem een paar jaar geleden gekocht bij de Etos. Maar wauw, wat een topproduct! Hij blijft lekker lang zitten op je lippen en het kleurtje springt er gewoon uit. Ook ruikt hij lekker en hydrateert hij je lippen goed. De HEMA nailpolish was natuurlijk veel goedkoper, de prijs weet ik niet precies aangezien ik deze een keer voor sinterklaas heb gekregen. Het is een mooie, glimmende zilveren kleur. De Essence Eyeshadow heeft een metallic effect, wat ik zelf wel mooi vind als ik ga voor een niet al te opvallende look. Dagelijks gebruik ik de Essence eyeliner pen. Ik kan echt niet omgaan met die eyeliners in potjes die je dan met een kwastje aan moet brengen, dat is echt een fiasco bij mij. Misschien komt dat dan ook wel omdat ik er nog niet veel mee geoefend heb aangezien de eerste keer al totaal mislukte. Daarom ging ik voor de eyeliner pen. Hiervoor had ik een eyeliner pen van de Etos maar die was best wel slecht, hij hoorde zwart te zijn maar leek donkerblauw en vervaagde erg snel. Deze vind ik wel prima eigenlijk! Geen op of aanmerkingen over.  Binnenkort wil ik wel graag een nog betere eyeliner pen waar ik veel positieve dingen over heb gehoord: de Excess Intensity Longwear Eyeliner van Max Factor. Als laatste is de Bourjois Paris sparkling eyeliner aan de beurt. Het is een leuke tool om tijdens feestdagen op te doen als je een zwart of wit feestjurkje aan hebt. Ik doe hem dan ook eigenlijk alleen op als ik naar een feest ga, of tijdens de kerstdagen. Het is een zeegroene kleur met glitters. Mijn ogen hebben precies dezelfde kleur (zonder de glitters dan), dus daarom vond ik het wel leuk om hem te kopen.

Wat is jullie favoriete affordable make-upproduct?

9 opmerkingen:

 1. Ik koop ook alleen maar prijzige producten als ik zeker ben dat ze goed zijn. x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. waaaauw je tekent zomooi!! echt super origineel om alles zo zelf te maken, wat een hoop werk moet dat zijn...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Weer een prachtige tekening! Ik vind de L'oreal lipsticks altijd zo mooi, ookal zijn ze wat duurder.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi getekend! De lipstick heb je er leuk op gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk dat je deze producten in het zonnetje zet! De lipstick van L'Oréal vind ik er prachtig uitzien. Ik koop meestal budgetmerken of midrange. Héél soms ga ik voor een iets duurder/luxer product. Maar, dan moet ik er zeker van zijn dat de kwaliteit top is.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat gaaf hoe je deze producten presenteert. Mijn favoriete budget product is zonder twijfel de lipsticks van Essence!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De Essence eyeliner pen gebruik ik ook, alleen droogt ie onwijs snel uit en aan het einde van de dag zit ie over mijn hele ooglid..

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Echt hele mooie tekeningen, ik zie ze zo in een boek staan.

  BeantwoordenVerwijderen