10/31/2015

FAVORITES | HARRY POTTER BOOKS

Als je naar mijn boekenkast kijkt zie je vooral Harry Potter. Ik ben dan ook een hele grote fan: van de boeken, de films, alles. Als ik ga lezen begin ik meestal weer helemaal opnieuw met de Harry Potter saga in plaats van een nieuw boek. Het blijft gewoon altijd leuk. Thuis bij mijn ouders heeft mijn vader alle boeken, maar ik wilde ze eigenlijk ook wel zelf hebben.

Natuurlijk kan ik ze altijd wel van thuis lenen (m’n vader vond het dan ook dom dat ik ze zelf had aangeschaft), maar het is toch veel leuker om zelf te hebben. Als ik later naar de andere kant van het land, of misschien wel het buitenland, verhuis kan ik moeilijk even op en neer als ik zin heb om Harry Potter te lezen. En een bieb-abonnement vind ik toch vrij duur. Vandaar dat ik in Assen op een vlooienmarkt het meerendeel van de reeks boeken heb gekocht voor fijne prijsjes. De Relieken van de Dood heb ik in pocket-vorm én in het Engels. Voor de rest heb ik nog twee van de drie kleine boekjes die J.K. Rowling voor het goede doel geschreven heeft: Fantastic Beasts And Where To Find Them (komt volgend jaar nog een film van!) en Quidditch Through The Ages. Ik heb ze beiden bij de Walmart in Amerika gekocht wat het natuurlijk wat specialer maakt. Je hebt ook nog een klein boekje genaamd The Tales Of Beedle The Bard, die moet ik nog ergens op de kop zien te tikken. Stiekem wil ik ook de rest van de boeken nog in het Engels hebben, maar dat komt nog wel. Ooit. :)10 opmerkingen:

 1. Ah super leuk! Nu heb ik ook zin om dit te gaan lezen.

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. de boeken van de reeks zelf heb ik niet, maar de drie kleine boekjes die JK Rowling geschreven heeft voor het goede doel, heb ik hier wel liggen (alhoewel dat ik ze iets minder leuk vind dan de gewone reeks...) :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is waar, de echte boeken blijven toch het leukste! :)

   Verwijderen
 3. Ik heb nog nooit harry potter gelezen:// misschien moet ik dat maar eens doen.. klinkt namelijk leuk<3 xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb dus nog nooit een Harry Potter boek gelezen haha. En om heel eerlijk te zijn alleen stukjes van de films. Máaar, ik heb laats de eerste film gekeken & ben nu van plan ze allemaal te kijken want volgens iedereen mis ik wat. We zullen zien haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ooooh wel snel doen hoor! De boeken zijn zo leuk :)

   Verwijderen
 5. Ja de Harry Potter boeken zij inderdaad fantastisch. Ik ben nu bezig ze ook allemaal in het engels te lezen. Die twee extra boekjes lijken me ook heel leuk!
  liefs. Jonne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik moet me ook eens zo'n box aanschaffen met de Harry Potterboeken! Dat is echt jeugdsentiment en ik lees er ook nog altijd in. Tijdens de examens is het mijn favoriete ontspanning :D Tof dat je die boekjes in Amerika kocht, ze zien er bovendien heel leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ahh leuk zeg!! I hou zo van de Hp-boeken, ze zijn echt geweldig! Die extra boekjes zien er ook gaaf uit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oee, ik ben ook zeker fan van Harry Potter! Ik moet alleen de boeken nog lezen, hopelijk ben ik net zo enthousiast!

  BeantwoordenVerwijderen