1/02/2016

FOODPORN | TOP 5 PIZZERIA HOTSPOTS

TOP 5 PIZZERIA HOTSPOTS IN NEDERLAND:

1. Renato’s pizzeria in Amsterdam: Duur is het wel (ongeveer 25 euro voor een gerecht) maar daar krijg je dan ook fantastisch lekker eten voor terug. Het restaurant scoort een 8.6 op de overall-score. Te vinden aan Karel du Jardinstraat 32 in Amsterdam.

2. Marco Polo in Rotterdam: Het interieur ziet er trendy uit met de houten accenten die overal in terug zijn te vinden en het kleine maar gezellige barretje. De prijs voor een gerecht is hier al een stukje goedkoper, namelijk ongeveer 15 euro. Je kunt Marco Polo bezoeken aan de Lambertusstraat 100b in Rotterdam.

3. Pinsa’s in Amsterdam: Over Pinsa’s zijn veel lovende berichten te vinden op het internet. Zo schrijft ciaotutti.nl dat Pinsa’s mee heeft gedaan aan het World Pizza Championship 2013 dat werd gehouden in Italië. Ze werden verkozen tot de Beste Pizzeria Van Nederland en belandden op een welverdiende elfde plek(!) van Beste Pizzeria Ter Wereld. Als je zelf wilt proeven of Pinsa’s dit heeft verdiend kun je een bezoekje nemen aan Spaarndammerstraat 772 in Amsterdam.

4. Santa Maria in Landgraaf: Als je na een weekendje Pinkpop-voedsel zin hebt een een bord spaghetti of een lekkere pizza kun je terecht bij Santa Maria in het bekende Landgraaf gelegen in Limburg. Gelegen bij het station.

5. Da Portare in Geldrop: De eigenaar van deze Pizzeria, Maarten Claassens, heeft zijn kookervaringen opgedaan door rond te crossen met zijn mobiele pizzeria: de Pizzabus van Maarten. Op zijn website schrijft hij dat hij het recept voor zijn heerlijke pizzabodem heeft geleerd van een Zuid-Italiaan die gespecialiseerd is in pizza’s bakken. Te vinden aan Beneden Beekloop 24.

1 opmerking:

  1. Wat leuk dat je dit even op een rijtje zet, ik ben echt dol op pizza! Nog een gelukkig nieuwjaar trouwens! (:

    BeantwoordenVerwijderen