1/08/2014

Fashion | Mr. GUGU & Miss GO
























Wauw! Wat heb ik een leuke webshop ontdekt vandaag. Ik was al tijden op zoek naar sweaters met leuke fotoprints en die heb ik nu gevonden op de website www.mrgugu.com


De webshop verzend wereldwijd en de verzendkosten zijn vijf euro als je in Europa woont. Je kunt er jassen, skijacks, beanies, petten, sweaters, t-shirts, leggings, rokken, jurkjes, badpakken, bikini's, tassen en telefoonhoesjes kopen met de gekste prints.




Het zijn dan wel niet de goedkoopste items, maar wel heel vrolijk en leuk!
Wat ook nog kan is je eigen legging, t-shirt of sweater ontwerpen met een eigen foto of afbeelding. Dit is dan wel zestig euro, maar natuurlijk heel gaaf om te ontwerpen. Als het bestand dat je wilt gebruiken voor je kledingstuk te klein is wordt dat netjes vermeld, so don't worry dat het mislukt en je alleen pixels ziet.



Ik heb zelf nog niets besteld maar ga het zeker binnenkort doen. De webshop wordt gerund door Polen en er zijn positieve reacties over. Ik kan nog niet garanderen dat de service goed is omdat ik er zelf nog geen ervaring mee heb, maar ik wilde het hoe dan ook even delen :)

Liefs, Kiek.


2 opmerkingen:

  1. Gave website inderdaad! Ik vond het zelf te duur, dus ik heb 2 print tuien via romwe.com besteld. Het duurt even voor je ze hebt, maar zonder verzendkosten en een redelijke kwaliteit. (voor minder dan 20 euro). Verder kan je op breakingrocks.com ook zulke sweaters vinden, maar dan voor 75 euro :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankje voor je reactie :) Ik had breakingrocks ook al ontdekt, maar dat is inderdaad heel duur en best weinig keuze. Maar dankjewel voor je tip ! x

      Verwijderen