2/21/2014

Personal | sneakers: path of lifeHi allemaal,
Ik zag een hele gave actie van www.frontrunner.nl: schrijf een verhaal over het 'leven' van je sneakers. Ik ben meteen aan de slag gegaan met bovenstaande collage om een beter beeld te geven, en hieronder kunnen jullie mijn uitleg lezen :)

Mijn zwarte Converse All Stars zijn volgende maand een jaar oud. Ik heb ze gekocht na mijn uitwisseling naar Italië omdat ik nodig nieuwe schoenen nodig had, ik had mijn vorige paar in Italië helemaal stuk gelopen. Afgelopen jaar heb ik met deze schoenen heel wat beleefd!

1. In de zomervakantie van 2013 ben ik met mijn ouders en zusjes naar Frankrijk gegaan. Het was er heel warm, bijna elke dag wel 40 graden. We hebben een hoop leuke dingen gedaan, zoals kanoën, zwemmen en winkelen.
2. Ook ben ik aan het einde van die vakantie naar de Efteling geweest! Het was heel gezellig en vooral heel speciaal, want voor de eerste keer bleven we in het park tot 12 uur 's nachts. 's Nachts in de achtbaan gaan is één van de gaafste dingen die ik ooit heb meegemaakt.
3. Sinds begin november ben ik bezig met een cursus van kunstacademie Minerva waar ik graag heen wil na de middelbare school. Een belangrijke stap in mijn leven dus, maar ik wil in de toekomst graag verder met tekenen en schilderen.
4. Jaaa! Begin februari ben ik voor het eerst in mijn leven in Amsterdam geweest! Dat moest nodig gebeuren aangezien ik al 17 ben, en ik vond het een bijzondere maar wel drukke stad waar het overal naar wiet stinkt.
5. Vorige week ben ik naar Amsterdam Expo geweest (twee keer in 1 maand naar Amsterdam!) om de tentoonstelling van de Titanic te zien. Het was de mooiste tentoonstelling die ik ooit gezien heb, heel indrukwekkend. Er lagen onder andere voorwerpen uit de Titanic die zijn opgedoken uit het wrak dat al sinds 1912 op de zeebodem ligt.

Ik hoop nog veeeeel meer met deze schoenen mee te kunnen maken :)

Liefs, Kiek.

9 opmerkingen:

 1. Wat een origineel artikel, heel leuk! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuk gedaan! Echt leuk getekend en geschreven,
  Liefs,x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg leuk gedaan! Leuk bedacht (:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk bedacht en gedaan! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een ontzettend leuk idee, en ik vind je collage heel tof geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat onwijs leuk én grappig :)
  Het lijkt mij ook erg indrukwekkend om spullen van de Titanic te zien, het blijft een bizar verhaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik vind je collage echt giga grappig en ik vind het echt superduper mooi. Ik ben vet erg jaloers op jouw talent haha, maar ik gun het je allemaal veel plezier in je verdere leven kus kus.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Tof dat je hebt gewonnen :D
  En wat heb je het superleuk bewerkt!

  BeantwoordenVerwijderen