11/07/2015

FOODPORN | TOP 5 SUSHI HOTSPOTS

TOP 5 SUSHI ALL-YOU-CAN-EAT HOTSPOTS IN NEDERLAND:

1. Sakana in Den Bosch: Sakana is een vertaling van vis, wat natuurlijk prima past bij dit All You Can Eat sushi restaurant. Al vier jaar the place to be voor de sushiliefhebbers onder ons, gelegen in het centrum van Den Bosh.

2. Shabu Shabu in Leiden: Makkelijk te vinden pand langs de gracht door de opvallende neonletters. Verse zalm, tonijn en viskuit: Ze hebben het allemaal in topkwaliteit.

3. Sumo in Groningen: Grill gerechten, goede sushi en lekkere hapjes. Verschillende recensies laten weten dat het hoofdgerecht altijd goed is te proeven, ook al wordt er een sausje bij elk gerecht toegevoegd. Dat is dus een pluspuntje. Er is nog een goede Sumo vestiging in Utrecht, te vinden in het oude Monza gebouw.

4. Sushi Koi in Arnhem: Sushi Koi wordt beschreven als trendy en stijlvol en wordt omringd door concurrenten op sushi gebied. Sushitest.nl ging eropuit om te kijken of Sushi Koi zich kan onderscheiden met meer dan alleen een goed ingericht filiaal. En het resultaat was uitstekend, want er wordt veel meer gratis aangeboden (zoals de zalm sashimi) door Sushi Koi dan door andere sushi restaurants en de rijst is van perfecte kwaliteit. 

5. YuMe in Assen: Een paar jaar geleden was YuMe nog een concept, maar nu heeft het restaurant ook een filiaal in Apeldoorn en komt er binnenkort een filiaal in Deventer. Ik heb hier vorig jaar gegeten voor mijn verjaardag, dus ik kan uit eigen ervaring spreken. In dit restaurant heb ik mijn eerste sushi ooit gehad, en dat was heerlijk. Sindsdien ben ik verslaafd aan deze Japanse hapjes.

5 opmerkingen:

 1. Super leuk dat je deze op een rijtje hebt gezet! Gave blog heb je ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Yummm, sushi <3. Heerlijk! Heb nu echt zin om dat te eten - terwijl ik vanavond al hamburgers had, ook heel lekker natuurlijk. Hihi! Leuke tips - altijd handig zulke lijstjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. sushi moet ik denk ik echt leren eten want het is tot nu toe geen succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had dit net even nodig, ik krijg gelijk weer zin in sushi! Ik ga eens kijken of ik binnenkort naar die in Arnhem kan gaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zelf ben ik niet zo voor sushi, maar leuk dat je dit deelt! (:

  BeantwoordenVerwijderen