11/23/2015

INTERIOR | TIPS FOR CREATING THE CUTEST ROOM


Tip 1:
Hang polaroidfotootjes (als je geen echte polaroids hebt kun je de afbeeldingen ook zelf in polaroidvorm uitknippen) op aan de muur of aan een gezellig lintje. De selectie fotootjes die je hierboven ziet heb ik laten afdrukken en leveren door een fotoservice, daarna heb ik ze op mijn collagemuur geplakt. Ik heb dus gekozen voor internetfoto’s van personen die mij aanspreken, maar je kunt natuurlijk ook je eigen foto’s gebruiken.


Tip 2:
Je kunt het hoekje van je bureau sfeervol maken door een slinger van kerstlichtjes op te hangen en een paar kaarsjes te branden. Vooral geurkaarsen doen het persoonlijk goed bij mij! Ik vond wat oude fotolijsten terug die ik nooit heb gebruikt. Een leuk idee is om je eigen illustraties in te lijsten.


Tip 3:
Okay, het ligt er maar net aan of je dit leuk vindt: Ik ben zelf toch wel heel trots op de schoenen die ik in mijn bezit heb. Drie paar Dr. Martens, een aantal mooie pumps, sneakers en laarsjes. Daarom vind ik het leuk om ze niet ergens in een kast op te bergen maar ergens tegen de muur op een rekje te installeren. Je kunt ook oude schoenendozen gebruiken als verhoging. 

Tip 4: 
Jaaaaa, planten moeten niet vergeten worden! Altijd leuk om een beetje groen in je kamer te hebben staan. Bij de Ikea kan je een doosje met drie kleine cactussen verkrijgen, maar ook schattige potplanten zoals de drakenplant of de bonsai. 


7 opmerkingen:

 1. Oh wat kan jij toch leuk tekenen! Ik wil heel graag mijn foto's een keer in polaroid stijl uitprinten om op te hangen maar ik vergeet het altijd, en planten, jaaa, ik ben er dol op.
  romymorgan.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuke tips! De lampjes en foto's hangen bij mij ook en ook plantjes staan gezellig te wezen in mijn kamer. Ik vind je illustraties trouwens zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tip 1 is al lang gebeurt, super om al die foto's te zien hangen; ze vrolijken je kamer meteen op! Planten mogen inderdaad niet vergeten worden, ze staan zó leuk in je kamer! Je kan echt prachtig tekenen, wauwie! Ik wou dat ik dat ook kon, dan kon ik tenminste mijn eigen header ontwerpen! Ik ben nog steeds opzoek naar iemand die dit wilt doen... Leuk artikel! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh mijn god, ten eerste wil ik zeggen dat je zo cute kan tekenen en ten tweede ik heb overal polaroid pics hangen en kerstlampjes. Moeder zegt altijd dat mijn kamer op een kermis lijkt. I mean kerstlampjes boven je bureau en aan je bed zijn toch super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aaahh jouw illustraties zijn echt té leuk!! numero 1 is bij mij al gebeurt, en nouja ik had tip 4 ook al uitgevoerd, maar tja, een groot deel van mijn planten heb ik een beetje laten uitdrogen (onder andere cactusjes, ik wist ook niet dat die konden uitdrogen..), dus dat moet ik weer eens doen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Man man man, ik word altijd gefrustreerd van m'n talentloze handen als ik zie wat jij kan. Zo tof hoe jij blogartikels vorm geeft!
  Oh, ik heb trouwens een polaroid wall, echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke tips en je illustraties zijn altijd zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen